2013 Nordjylland

I det følgende ser i billeder fra vores dejlige tur til Jesperhus Blomsterpark fra august 2013.

Dag: 1
Denne dag var vores længe ventede afrejsesdag. Vi drog af sted mod Jylland og stoppede undervejs ved Mønsted Kalkgrubber og så dette smukke sted.
Til aften cheekede vi ind på Hotel Limfjorden og fik rigtig flotte værelser og dejlig aftensmad.

Dag: 2
Denne dag kørte vi en tur rundt på Mors hvorefter vi kørte til Jesperhus Blomsterpark, hvor vi spiste frokostbuffet i Junglecaffeen. Derefter var resten af eftermiddagen fri til at gå rundt og se den flotte park, inden turen til aften gik hjem til Hotel Limfjorden igen.

Dag: 3
Denne dag kørte vi en tur til Hirtshals hvor vi blandt andet så udkigspladsen over havnen. Derefter var vi på Nordsømuseet, og se alle de flotte fisk. Inden turen
gik mod Hotel Limfjorden og vores aftensmad.

Dag: 4
Denne dag var vores afrejsedagen og turen gik atter mod Sjælland. Undervejs stoppede vi ved Himmelbjerget for at spise vores madpakker fra hotellet.

Pensionistforeningen siger en stor tak til alle der var med til at gøre denne tur rigtig god, uforglemmelig og hyggelig.

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 14:06

vil gerne melde os ind mvh. kim caspersen og tove osgood

...
21.08 | 13:19

Jeg vil rigtig gerne deltage i arrangementer med “de grå synger” den 22. Oktober er, men jeg kan ikke rigtig se hvor eller hvordan jeg køber billet.

...
02.02 | 07:14

Hej Jytte send fulde navn adresse tlf nummer og fødselsdato og år og enden det til mig på sms 61699012 eller mail connibruun@live.dk kh conni

...
25.01 | 12:16

Hej hej vi er et ægtepar som her i dec. Er flyttet ind i Birkelunden og vil rigtig gerne være medlem.
Håber vi snart kan komme til at hilse på hinanden
V.h Jytt

...
Du kan lide denne side