Generelle oplysninger

Bankospil:

Bankospil foregår på Vesterlunden den 2. fredag i måneden. Vi spiller pt. om 44 gevinster i bankospillet og derudover er der også kinesisk lotteri og 21 spil.

Øl, sodavand kaffe og kage kan købes for billige penge.

Maddag

Maddag er sidste fredag i januar-februar-marts- april-maj-september-oktober-novenmer og i december er der julefest.

Det er altid på Vesterlunden og kl. 12.30

Tilmelding til Conni på 61699012

 

EDB cafeen:

Foregår første tirsdag i hver måned på vesterlunden imellem 10-12. Vi har låne computerere du kan bruge på stedet, men hvis du har din egen bærbare så tag hellere end gerne den med, så du kan se tingene på din egen pc. Der er ikke decideret undervisning, men du fortæller selv om du gerne vil have hjælp til Nem ID, tekstskrivning, billeder, søgning på nettet, mail, indsætte filer osv. Så vil vi gøre hvad vi kan får at hjælpe/vise/forklare dig det.

spørgsmål herom er til Jette Clausen tlf.59269204/23443546

 

Kegler:

kegler er i  Gørlev hallen hvor vi spiller onsdage i lige uger. Vi spiller fra kl. 14-15.30, og det er vigtigt at medbringe indendørssko.

Prisen svinger lidt, alt efter hvor mange der er med, men ca. 15 til 25kr kr. pr mand for banen. Der kan købes kaffe til meget billige penge i hallen.  

Spørgsmål herom til Hans Jørgen på tlf. 20331237

Stavgang :

vi går fra vesterlunden hver onsdag kl 10 mer info til Bent på tlf: 20234029 

Fastelavnsfest: 

Der spiser vi gule ærter + en anden ret til de kræsne. Vi har også lotteri på denne dag og der bliver slået katten af tønden og kåret årets kattekonge og - dronning.

 

Efterårsfest:

Til vores efterårsfest spiser vi noget god mad, der er lidt underholdning, vi synger en sang og der vil være lotteri.

 

Julefest:

Til vores julefest vil der blive serveret en traditionel julefrokost, vi danser omkring juletræet og der vil være lotteri.

 

Løvspringstur

Vi kører med Grandløse busser ud i vores flotte danske natur og ser vores dejlige land. Vi spiser altid frokost undervejs evt. på en hyggelig kro.  

 

Hvad koster det?

Det koster pt. 100 kr. pr. person pr. år at være medlem af foreningen. I prisen får man 6 blade fra hovedforeningen plus indlæg fra os med den kommende måneds program.

Derudover betaler man selv for vores arrangementer, priser vil blive oplyst i vores program. Da vi alle er frivillige, er prisen sat så lavt som muligt, men vi skal jo også tjene lidt til arbejde til foreningen.

Man bliver medlem ved at sende en mail til Formand Conni Jensen på connibruun@live.dk med navn og adresse eller ringer på tlf. 6169 9012.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.09 | 14:06

vil gerne melde os ind mvh. kim caspersen og tove osgood

...
21.08 | 13:19

Jeg vil rigtig gerne deltage i arrangementer med “de grå synger” den 22. Oktober er, men jeg kan ikke rigtig se hvor eller hvordan jeg køber billet.

...
02.02 | 07:14

Hej Jytte send fulde navn adresse tlf nummer og fødselsdato og år og enden det til mig på sms 61699012 eller mail connibruun@live.dk kh conni

...
25.01 | 12:16

Hej hej vi er et ægtepar som her i dec. Er flyttet ind i Birkelunden og vil rigtig gerne være medlem.
Håber vi snart kan komme til at hilse på hinanden
V.h Jytt

...
Du kan lide denne side